Weiler hoopt, maar vreest ook voor sterkhouder: "Hij heeft genoeg persoonlijkheid, maar soms kan je ook te veel praten"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 5 reacties
Weiler hoopt, maar vreest ook voor sterkhouder: "Hij heeft genoeg persoonlijkheid, maar soms kan je ook te veel praten"

Anderlecht verzamelde gisteren voor de eerste training van het seizoen. Alhoewel verzamelen misschien een groot woord is zonder alle internationals. Die kregen nog een extra weekje rust. Maar René Weiler hoopt alvast één man met zijn volle aandacht bij paars-wit te zien terugkeren.

Er is immers nog steeds twijfel over Leander Dendoncker. Die heeft verschillende opties, waaronder Atlético Madrid. En laat Spanje nu het land zijn waar hij in de toekomst het liefst aan de slag gaat. René Weiler hoopt echter dat het verstand het haalt op het hart. "Kijk, volgens mij is het ook voor Leander beter om nog een jaartje te blijven", aldus Weiler gisteren.

"Ik werk graag met hem, dat was direct duidelijk toen ik hier aankwam. Hij maakte ook heel wat progressie, want nu begint hij ook te scoren. Hij kan hier Champions League spelen, dus ik hoop echt dat hij nog wil blijven", vervolgde de Zwitser.

Beste oplossing

Maar nu ligt de bal volledig in het kamp van de middenvelder. "Ik heb al met hem gepraat. Of ik nog ga proberen om hem te overtuigen? Je kan ook te veel willen praten. Dendoncker weet dat ik hem er graag bij wil en hij heeft genoeg persoonlijkheid. We moeten de beste oplossing voor alle partijen vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties