Club Brugge-fans wrijven zich al in de handen: "Hij gaat het merendeel van de spelers twintig procent beter maken"

Redactie
| 17 reacties
Club Brugge-fans wrijven zich al in de handen: "Hij gaat het merendeel van de spelers twintig procent beter maken"
Foto: © photonews

Club Brugge koos met Ivan Leko voor de verrassing. De 39-jarige oefenmeester is nog een groentje in het trainersvak, maar kan met wat hij neerzette bij STVV toch wat adelbrieven voorleggen.

STVV kende een puik seizoenseinde onder Leko en zag sterkhouders Pieter Gerkens (Anderlecht) en Stef Peeters (Caen) vertrekken. Bovendien kende Brandon Mechele (Club Brugge) een succesvolle uitleenbeurt.

"Aan de vooruitgang van die jongens zie je waar de kwaliteiten van Leko liggen", stelt Patrick Van Kets - die samen met Leko zijn trainersdiploma behaalde - in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft van hen iets gemaakt dat er ergens al in zat, maar er voor zijn komst nog niet uitkwam."

Ook de anciens

En dus zal Leko ook bij Club zijn invloed hebben op de spelers, zowel op de youngsters als de anciens. "Ik ben er zeker van dat bij Club sommige van de oudere en meer ervaren spelers straks zullen zeggen: 'Ik steek van deze trainer nog iets op.'"

"Het zijn heus niet alleen jonge gasten die hij laat evolueren. Ik durf nu stellen dat ik ervan overtuigd ben dat hij het merendeel van de Club-spelers twintig procent beter gaat maken."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties