Reactie Lokeren-fans floten ploeg al uit tijdens eerste wedstrijd, De Ridder reageert

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 14 reacties
Lokeren-fans floten ploeg al uit tijdens eerste wedstrijd, De Ridder reageert
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren maakte tijdens het voorbije weekend allesbehalve een goede beurt tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. De Waaslanders verloren met 0-4 van Club Brugge en de fans van Lokeren floten hun eigen ploeg zelfs al uit...

De voorbereiding van Lokeren mocht er best wel wezen, met onder meer een gelijkspel tegen de Griekse topclub Olympiakos. In de Jupiler Pro League liep het tegen Club Brugge evenwel meteen mis…

“Dat de supporters begonnen te fluiten na een halfuur spelen? Terecht, hé”, aldus Steve De Ridder na afloop van de pijnlijke nederlaag tegen Club Brugge. “De fans zagen ook dat er een gebrek aan grinta en werklust was.”

"Of ik ook zou fluiten? Ja, misschien wel"

Steve De Ridder

“Als je dan samen met je gezin naar een match van Lokeren komt kijken in plaats van iets anders te doen, tja… Of ik ook zou fluiten mocht ik een supporter zijn? Ja, misschien wel. De fans mogen gerust hun ongenoegen uiten.”

De Ridder hoopt de fans snel weer voor zich (en de ploeg) te winnen. “Het is aan ons om dit recht te zetten en te bewijzen dat we hun steun verdienen. Gelukkig zijn we geen boksers die drie maanden moeten wachten op een nieuwe wedstrijd. Wij krijgen volgend weekend al een kans om ons te herpakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties