Kiki Vanden Stock over haar eerste afspraakje met Roger: "Hij stond daar met ne manke poot en ne schieve neus"

Kiki Vanden Stock over haar eerste afspraakje met Roger: "Hij stond daar met <em>ne manke poot en ne schieve neus<em></em></em>"
Foto: © photonews

Ooit ging ze door het leven als Lucienne Liebaert, maar sinds haar huwelijk met Roger Vanden Stock is Kiki Vanden Stock een begrip geworden in de Belgische voetbalwereld. De vrouw van de machtigste clubvoorzitter van het land vierde haar 75ste verjaardag samen met haar man. En met anekdotes...

Duidelijk geëmotioneerd ontvingen Roger en Kiki vandaag de gelukwensen voor hun 50ste huwelijksverjaardag en voor hun 75ste verjaardag. De twee ontmoetten elkaar een halve eeuw geleden. "En sinds dat eerste afspraakje zijn we onafscheidelijk", aldus Roger.

Manke poot en scheve neus

Mevrouw Vanden Stock herinnert zich dat eerste afspraakje trouwens nog heel goed. "Hij voetbalde toen nog en een eerste afspraakje had hij afgezegd omdat hij zijn voet verstuikt had. De tweede poging ging wel door, maar hij stond daar met een gebroken neus...", lachte ze.

"Ik had een stamp vol in mijn gezicht gekregen, maar ik kon toch geen tweede keer afzeggen? Ik stond daar dus al mankend en met een scheve neus", verklaarde Roger.

Kiki Vanden Stock is de oprichter van de Fan Shop van Anderlecht en de bezieler achter de Constant Vanden Stock Foundation. "Ik heb nooit me willen moeien met het bestuur van de club, wel met de nevenzaken. En dat heb ik toch wel goed gedaan, vind ik", zei Kiki fier.

Nooit gaan slapen met ruzie

In die jaren hebben ze één keer ruzie gehad, maar nu straalt de liefde er meer dan ooit vanaf. "Mijn moeder heeft me altijd gezegd: voor je gaat slapen, geef je elkaar een knuffel. Ga nooit slapen met ruzie!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties