Nog twee maanden meent Vanden Borre nodig te hebben: "Elke dag het zwembad in en atletiekpiste op"

Redactie
| 7 reacties
Nog twee maanden meent Vanden Borre nodig te hebben: "Elke dag het zwembad in en atletiekpiste op"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre die zijn zoveelste comeback wil maken. Bij velen zouden we nu ongeïnteresseerd de schouders ophalen, maar Vanden Borre heeft al bewezen dat hij met een doel voor zich veel kan bereiken. Hij stoomt zich klaar om nog vier-vijf jaar op het hoogste niveau te spelen.

Vanden Borre heeft echter nog veel werk, maar dat had hij ook toen hij bij Anderlecht totaal uit vorm aankwam. “Ik heb niet echt als een profvoetballer geleefd. Ik schommel tussen 88 en 89 kilo", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Er is al een kilo weg. Maar nog zeker vier te gaan als ik terug op het niveau van bij Anderlecht en het wereldkampioenschap wil komen. Ze zeggen dat ik dood en begraven ben. Ik zeg: geef me nog twee maanden respijt."

Er wordt de komende maanden geen kebab gegeten

Tresor Diowo

Vanden Borre doet daarvoor beroep op personal coach Tresor Diowo, maar ook een kinesist, een diëtist en een dokter zullen hem bijstaan. "Anthony is altijd costaud geweest, aan de stevige kant. Geef ons tot oktober en Anthony is opnieuw topfit. Het zwembad in en de atletiekpiste op. Elke dag opnieuw. Er wordt de komende maanden geen kebab gegeten, geloof me", aldus Diowo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties