Stoica snoeihard voor Anderlecht en Van Holsbeeck: "Trainen ze voor een marathon?" en "Kent hij iets van voetbal?"

Redactie
| 75 reacties
Stoica snoeihard voor Anderlecht en Van Holsbeeck: "Trainen ze voor een marathon?" en "Kent hij iets van voetbal?"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht wordt langs alle kanten bestookt door analisten en ex-spelers. Niemand wordt blij met wat de landskampioen momenteel serveert. Alin Stoica haalt in Het Nieuwsblad keihard uit naar alles en iedereen binnen de paars-witte rangen.

De 4 op 12 is niet het meest verontrustende voor Stoica "Het gebrek aan voetbal wel. Je kunt één of twee mindere matchen spelen, maar dan moet je gewoon een reeks topprestaties afleveren. Ik mis in het team een speler zoals ik vroeger. Een artiest. Als ik zie hoe ze soms voor eigen publiek voetballen, ben ik geschokt. Countervoetbal, dat is Anderlecht onwaardig."

Ook Van Holsbeeck krijgt een serieuze veeg uit de pan. "Ik las dat Herman de schuld voor de mislukte start bij zijn spelers legt. Hoezo? Hij heeft ze toch hoogstpersoonlijk aangetrokken? Naar mijn gevoel ligt het probleem eerder bij het paars-witte bestuur. Kent Van Holsbeeck wel iets van voetbal? Als je zo weinig respect toont voor je spelers, heb je niks begrepen van voetbal."

Marathon?

Over zijn landgenoot Stanciu dan. Hij is ervan overtuigd dat die ook op links kan renderen, maar het systeem laat hem niet toe om goed te voetballen. "Weiler wil volgens mij dat iedereen dertien kilometer loopt tijdens een wedstrijd. Trainen ze voor een marathon of willen ze topvoetbal brengen? Soyons-sérieux, hein."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties