Reactie Frutos neemt - vooral na de match - afscheid met grandeur: "Vanhaezebrouck? Dat is toch nog niet officieel?"

Frutos neemt - vooral na de match - afscheid met grandeur: "Vanhaezebrouck? Dat is toch nog niet officieel?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het steekt toch wat hoor bij Nicolas Frutos. Je weet dat hij zijn club nooit zal afvallen, maar binnenin wringt het dat hij straks een stap opzij moet doen voor Hein Vanhaezebrouck en zijn vazallen. En wat hij dan gaat doen, weet hij nog niet.

Frutos gaf zijn laatste persconferentie net als zijn eerste: eerlijk op alle gebied. "Kijk, ik ben niet belangrijk. Ik heb nog met niemand van de club gesproken. Morgen is er training zoals gewoonlijk en dinsdag hebben de spelers vrij. Er zal dan wel gediscussieerd worden", aldus de Argentijn.

Na de wedstrijd toonden de fans hoe populair hij eigenlijk wel is. Hij moest gaan meevieren met de spelers. "Het bestuur heeft al vele jaren getoond dat ze de beste beslissingen voor de club kunnen nemen. Er is hier altijd al organisatie en klasse geweest", aldus de man die de 1-0 toch opvallend voor de eretribune ging vieren.

Als ik woensdag gewonnen had, was het misschien een andere zaak geweest

Maar hij weet het wel: het verhaal als T1 is voorbij. "Ik heb vier matchen gekregen om uit de slechte situatie te komen. Als ik woensdag gewonnen had, was het misschien een andere zaak geweest. Vanhaezebrouck? Dat is nog niet officieel toch? Ik ben nog ter beschikking van de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties