Vanhaezebrouck stoort zich reeds aan één ding: "Daar kan ik niet tegen, Hanni blijft mijn kapitein"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 65 reacties
Vanhaezebrouck stoort zich reeds aan één ding: "Daar kan ik niet tegen, Hanni blijft mijn kapitein"
Foto: © photonews

De slechte periode bij Anderlecht heeft zijn sporen nagelaten. Niet in het minst bij kapitein Sofiane Hanni. Die werd in de laatste wedstrijd tegen Standard zwaar onder vuur genomen door de eigen fans. En dat zint Hein Vanhaezebrouck niet.

Vanhaezebrouck riep gisteren een afvaardiging van de supporters bij elkaar om het onder meer daar over te hebben. "Ik heb hen mijn mening gezegd en ik heb daar ook over gesproken met de groep. Het doet me pijn als er één speler geviseerd wordt", zei hij vandaag.

"Ik kan daar tegen, ik heb een dik vel. En als de ploeg uitgefloten wordt, dat kan gebeuren. Maar één speler uitfluiten, daar kan ik niet tegen. Ik hou er niet van en Hanni blijft ook mijn kapitein", benadrukte hij.

Hanni blijft mijn kapitein

Hij haalde ook voorbeelden van bij Gent aan. "Voor ik bij Gent kwam, werden Rafinha en Neto ook veel uitgefloten. Nu zijn ze geblesseerd en roepen de fans om hun vlugge terugkeer. Het kan allemaal snel veranderen. Ik hoop dat de fans zich van hun beste kant laten zien", sloot hij het onderwerp af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties