Leko keek deze week richting Brussel: "Zij hebben de duurste kern en de beste coach... Op papier"

Redactie
| 19 reacties
Leko keek deze week richting Brussel: "Zij hebben de duurste kern en de beste coach... Op papier"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het draaide in het Belgische voetbal allemaal rond de eerste wedstrijd van Vanhaezebrouck bij Anderlecht deze week. Daardoor werd Club Brugge wat met rust gelaten en kon Ivan Leko in alle stilte de clash met Oostende voorbereiden. Maar hij liet ook zijn licht schijnen over de Brusselse concurrent.

Leko hield het ook allemaal in het oog wat er in Anderlecht gebeurde. "Ik heb het gevolgd: een interessant verhaal. Anderlecht heeft op papier de duurste kern en de beste trainer van België. Maar wat de concurrentie doet, zijn onze zaken niet. Ik geloof nog steeds dat wij op dit moment collectief de beste ploeg in België zijn. Wij kijken naar onszelf", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Bankzitters

Leko kreeg zo veertien dagen lang geen vragen over De Bock, Refaelov en Vossen, allemaal bankzitters. En die doen dat ogenschijnlijk zonder morren. "Ik heb geen geheim", beweert hij. "Denk je dat ze blij zijn om op de bank te zitten?"

"We zijn met de staf open en eerlijk. Op dit moment zijn hun concurrenten gewoon beter. Maar met twaalf of dertien spelers kom je een lang en zwaar seizoen niet door. Voor hetzelfde geld ziet mijn ploeg er in december helemaal anders uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties