Bibberen om blessure Kums bij Anderlecht én update over andere sterkhouder
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Ernst van blessure Sven Kums nog niet helemaal bekend

Bibberen om blessure Kums bij Anderlecht én update over andere sterkhouder
Foto: © photonews

Sven Kums stond tegen Paris-Saint-Germain samen met Trebel zijn mannetje op het middenveld, maar moest al vroeg in de tweede helft naar de kant. De club kwam intussen met een update over zijn blessure, maar er is vooral onduidelijkheid.

"Gisterenavond viel Sven Kums geblesseerd uit tijdens het duel met Paris Saint-Germain in de UEFA Champions League, maar op een exacte diagnose is het nog even wachten voor de middenvelder", meldt Anderlecht in een persbericht.

"Kums greep net voor het uur naar zijn kuit en werd vervangen door Josué Sá. Vandaag werd hij al onderzocht door de medische staf, maar de onderzoeken worden morgen (vrijdag) nog verdergezet."

Ook afwachten voor Spajic

"Ook voor Uros Spajic wordt het nog wat afwachten om te weten wanneer hij opnieuw kan spelen. De Servische centrale verdediger hervatte begin deze week de training, maar ondervond na een contact op training opnieuw te veel last aan zijn enkel. Zijn situatie wordt verder bekeken door de medische staf. Emmanuel Sowah ligt eveneens nog in de lappenmand."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties