Wie pakt de eerste periodetitel in 1B? De spanning stijgt bij Beerschot Wilrijk en OH Leuven

Diederik Geypen Bart Ver Elst
Diederik Geypen en Bart Ver Elst
| 8 reacties
Wie pakt de eerste periodetitel in 1B? De spanning stijgt bij Beerschot Wilrijk en OH Leuven
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk of Oud-Heverlee Leuven. Een van deze twee teams sleept zondag iets voor 18 uur de eerste periodetitel in de Proximus League in de wacht. Bij Voetbalkrant.com hoeft u er niets van te missen.

Beerschot Wilrijk en OH Leuven beginnen allebei met een puntentotaal van 26 stuks aan speeldag 14. De Mannekes hebben een bonus van twee goals ten opzichte van de club uit de studentenstad en starten dus met een licht voordeel aan de cruciale matchdag. (Alle mogelijke scenario's kan u HIER nog eens nalezen)

Marc Brys en zijn troepen trekken naar de hoofdstad voor een duel met Union Saint-Gilloise. OHL gaat op bezoek bij Lierse. Bij beide partijen zijn we aanwezig, waardoor u bij ons op de eerste rij zit voor een liveverslag, het wedstrijdrelaas en de reacties na afloop uit het winnende/verliezende kamp.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties