Peter Vandenbempt weet wie beste zaak heeft gedaan in topper tussen Anderlecht en Club: "Zien dat het niet te laat is"

Peter Vandenbempt weet wie beste zaak heeft gedaan in topper tussen Anderlecht en Club: "Zien dat het niet te laat is"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht - Club Brugge eindigde zoals het begon: op een 0-0. En dus is de vraag wie daar achteraf bekeken het meest tevreden mocht om zijn. En vooral: hoe gaat het nu verder?

Club Brugge kon niet winnen op Anderlecht, maar volgens Peter Vandenbempt hebben ze wel de beste zaak gedaan: "Ze hebben nog steeds 9 punten voorsprong op Anderlecht en hebben de moeilijke uitmatch in het Astridpark al gehad", klinkt het bij Sporza.

Serieuze tussensprint

"Club Brugge speelt nu drie van zijn volgende vier wedstrijden thuis, dan volgt ook nog de match tegen Anderlecht in eigen huis ... Met de sterke thuisreputatie van blauw-zwart indachtig kan het nog een serieuze tussensprint plaatsen voor de winterstop."

Want volgens Vandenbempt zal Anderlecht nog niet meteen het voetbal spelen dat Vanhaezebrouck er echt wil inslijpen. "Paars-wit is in opbouw. Vanhaezebrouck heeft weinig tijd om te trainen. Ze moeten nu vooral zorgen dat de kloof niet groter wordt. Anderlecht moet opletten dat het niet te laat is, tegen de tijd dat het voetbal zoals Vanhaezebrouck het wil wordt gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties