Ex-Kanarie Edmilson baalt na nieuw puntenverlies en is niet te spreken over manier waarop hij aangepakt werd

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 12 reacties
Ex-Kanarie Edmilson baalt na nieuw puntenverlies en is niet te spreken over manier waarop hij aangepakt werd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Junior Edmilson was één van de meest bedrijvige spelers op het veld in Standard-STVV, maar ook hij kon zijn team niet aan de zege helpen. De voormalige aanvaller van Sint-Truiden werd een kwartier voor tijd vervangen en zag zijn ploeg nog een voorsprong weggeven (1-1).

"We hebben alles gegeven, tot op het einde", zei Edmilson na de match. "We slaagden erin om dat doelpunt toch nog te maken, maar het leverde geen drie punten op. We verdienden de overwinning. Hun doelpunt? Je ziet niet alle dagen een corner rechtstreeks binnengaan. We hadden die goal nooit mogen slikken. Nu moeten we absoluut winnen op Kortrijk."

Fouten op Edmilson

Edmilson kreeg het 75 minuten lang zwaar te verduren voor hij een kwartier voor tijd mocht gaan rusten. Zowel De Norre, Antunes als De Petter kregen geel voor fouten op de Braziliaan. "Ze speelden erg agressief", aldus Edmilson. "Ze maakten veel fouten en legden het spel vaak stil. Ik ben een aanvallende en technische speler en dus worden er veel fouten op mij gemaakt. En dat is soms toch lastig."

De dribbelvaardige Edmilson stond voor het eerst na zijn blessure nog eens in de basis bij de Rouches. "Mijn vervanging? Ik kon nog spelen, het was geen blessure. Ik denk overigens niet dat we genoeg beschermd worden door de scheidsrechters. Maar zo gaat het gewoon met de Belgische refs, verder wil ik er weinig over kwijt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties