OFFICIEEL: Vanhaezebrouck zijn eerste wens wordt al vervuld door Anderlecht

OFFICIEEL: Vanhaezebrouck zijn eerste wens wordt al vervuld door Anderlecht
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck legde gisteren nog wat extra druk op het bestuur van Anderlecht door om als eerste prioriteit een nieuw veld te willen. Blijkbaar houden ze daar wel rekening met de wensen van hun coach, want nog geen 24 uur later kreeg hij al een positief antwoord.

Anderlecht gaat dus ingrijpen: "Wie de laatste tijd de grasmat in het Constant Vanden Stockstadion eens bekeek, zag zonder twijfel dat die zwaar te lijden had onder de weersomstandigheden en de zware belasting. Daarom werd nu besloten om in januari een nieuwe grasmat aan te leggen", klinkt het op de officiële kanalen.

"In de eerste dagen van 2018 zal het stadion een nieuwe grasmat krijgen om zo de kwaliteit van het terrein te verbeteren."

Lange termijn

Maar Anderlecht wil ook onderzoeken hoe het zijn grasmat langer kan houden. Want om de zes maanden moet er een nieuwe komen. "Tijdens de tweede helft van het seizoen zal de infrastructuurdienst van Paars-Wit bovendien grondig bestuderen hoe het structurele vernieuwingen aan het terrein, zoals onder meer een vervanging van de veldverwarming, kan aanpakken. Die studie zou zich vanaf volgend seizoen kunnen vertalen in een betere en duurzamere kwaliteit van de grasmat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties