Speler van Anderlecht werkt danig op de zenuwen: "Ik vind hem een ambetanterik, hij toont geen respect voor alles rondom hem"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Speler van Anderlecht werkt danig op de zenuwen: "Ik vind hem een ambetanterik, hij toont geen respect voor alles rondom hem"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Lukasz Teodorczyk is al maanden een schim de vlotscorende spits die we vorig seizoen aan het werk zagen. De dolende Pool kreeg al flink wat kritiek, maar krijgt van Aimé Anthuenis toch nog wat krediet. Al is de ex-trainer van Anderlecht wel niet te spreken over het karakter van de aanvaller.

"Mijn grootste probleem met hem is zijn houding, ik vind hem een ambetanterik", klinkt het ongezouten in 'Het Laatste Nieuws'. "Hij toont geen respect voor alles rondom hem, zoals die avond van de Gouden Schoen, of toen ie met zijn kop die deur begon in te koppen. Het is jammer dat Hamdi Harbaoui niet meer dezelfde is van drie jaar geleden. Maar als 'Teo' zijn manieren kan houden, zou ik hem niet meteen bij het huisvuil zetten."

Anthuenis verwijst in zijn betoog naar de prestaties die Teodorczyk vorig seizoen neerzette: "Je kunt niet naast de cijfers kijken: 22 goals. Dat is niet toevallig. Dan kun je iets. Ik hoor zeggen: 'Teodorczyk is niet goed genoeg voor Anderlecht', maar ik kan de geschiedenis vullen met spelers die zogezegd niet goed genoeg waren voor Anderlecht en die topschutter zijn geworden." De 74-jarige ex-trainer van RSCA is er niet van overtuigd dat een nieuwe spits dé oplossing is: "Hola, je zult fors moeten betalen en ben je zeker dat hij beter zal zijn dan 'Teo'?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties