Verbazing over opvallende basisplaats bij Anderlecht: "Dat je Ganvoula moet opstellen, daar stel ik me vragen bij"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties

Verbazing over opvallende basisplaats bij Anderlecht

Verbazing over opvallende basisplaats bij Anderlecht: "Dat je Ganvoula moet opstellen, daar stel ik me vragen bij"
Foto: © photonews

Tijdens de winterstop stuurde KV Mechelen Silvère Ganvoula terug wegens niet goed genoeg. Zondagavond dropte Hein Vanhaezebrouck de Congolees in de spits bij Anderlecht.

De boomlange aanvaller kreeg verrassend genoeg de voorkeur op Lukasz Teodorczyk. Anderlecht-coach Vanhaezebrouck wacht nog steeds op de komst van een goalgetter, waardoor hij in afwachting Ganvoula een kans gaf.

"Ik begrijp Hein wel dat hij Teodorczyk op de bank zet", laat Jan Ceulemans in Het Nieuwsblad zijn licht schijnen over de situatie. "Hij bracht dit seizoen nog geen meerwaarde, trapte met rechts en links naast de bal. Maar dat je Ganvoula moet opstellen, daar stel ik me vragen bij. Een speler die Anderlecht gekocht heeft om Westerlo financieel te redden, die de voorbije maanden bij KV Mechelen gefaald heeft, moet plots Anderlecht redden?", is de Caje verbaasd.

Nood aan nieuwe spits

Ganvoula kon in de Genkse Luminus Arena niet overtuigen. "Voor rust heeft hij ook amper een bal geraakt, hij was behoorlijk afwezig. Het is duidelijk: Anderlecht heeft nood aan een nieuwe spits. Wie ik tegen Waasland-Beveren zou zetten? Dan toch maar Ganvoula. Nu kan je hem beter ook een tweede kans geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties