UPDATE: Nieuwe kaper op de kust voor Dendoncker, Anderlecht legt eerste bod naast zich neer

UPDATE: Nieuwe kaper op de kust voor Dendoncker, Anderlecht legt eerste bod naast zich neer
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Leander Dendoncker aast op een transfer, zoveel is duidelijk. Maar de prijs die op zijn hoofd is geplakt, is hoog. En dus is het afwachten wat er op 31 januari nog gaat gebeuren.

UPDATE 13.30: volgens Het Laatste Nieuws zou West Ham United een eerste bod hebben binnengebracht, maar paars-wit zou dit (voorlopig) naast zich neergelegd hebben.

Dendoncker wil zelf graag naar de Premier League en heeft dat ook kenbaar gemaakt, maar hij wil ook de bruggen met Anderlecht niet helemaal opblazen na wat die de voorbije jaren voor hem hebben weten te betekenen.

Watford?

En dus is het volgens onze informatie wachten tot West Ham een concreet bod van boven de 20 miljoen euro komt aankloppen. Nu komt er echter nog een kaper op de kust voor de Belgische middenvelder van Anderlecht.

Naast West Ham en Everton wil ook Watford hem graag overnemen. Dat team zou zich kunnen beroepen op de goede contacten met Mogi Bayat, de makelaar die alles kan in en rond Neerpede. Of het vandaag nog tot een deal komt? Dat zal nog moeten blijken. Maar spannend wordt het sowieso.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties