Leko ziet het somber in: "Standard staat voor 90% in Brussel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 74 reacties
Leko ziet het somber in: "Standard staat voor 90% in Brussel"
Foto: © photonews

Ivan Leko wist niet wat zijn ploeg overkwam, daar in Luik. Zonder het doelpunt van nieuwkomer Matej Mitrovic, was de hoop op de Bekerfinale al dood en begraven. Nu is er nog een waterkans.

Met 4-1 moet Club Brugge minstens drie doelpunten maken -geen probleem doorgaans- en vooral de nul houden, wél een probleem doorgaans. We mogen alvast hopen dat er een nieuwe doelman tussen de lijnen staat.

Zelfs al speelt Club Brugge donderdag een perfecte match, dan nog is Standard duidelijk favoriet. Ook voor Ivan Leko. "We moeten realistisch zijn, Standard staat voor 90% in Brussel."

Er zitten fouten in de kalender

-Ivan Leko

Hij zag zijn team tegen Charleroi overigens andere fouten maken dan tegen Standard. "In Luik kregen we vier doelpunten van in de zestien, nu was het één schot van ver en twee caramboles."

Vooral het zware programma, met de bekerwedstrijd net ná de Gouden Schoen, speelt Club parten. "Het is niet makkelijk met al die wedstrijden op zo'n korte tijd. Zeker als je weet dat er daarna maanden komen waarin we amper één match per week spelen, is dat een fout in de kalender."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties