Reactie Oostende-spelers foeteren over de beroerde staat van het Antwerp-veld: "Het was een catastrofe" en "Als je zo'n tribune kan neerzetten..."

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Antwerpen
| 13 reacties
Oostende-spelers foeteren over de beroerde staat van het Antwerp-veld: "Het was een catastrofe" en "Als je zo'n tribune kan neerzetten..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende graaide zaterdagavond een punt mee op het veld van Antwerp. Nadat er in het seizoensbegin heel wat te doen was over de manier waarop de Great Old week na week voor de dag kwam, was nu de lamentabele staat van de grasmat hét gespreksonderwerp bij de tegenstander.

"We hebben er net een rugbymatch opzitten", kon Fernando Canesin er nog om lachen. "Antwerp heeft een fantastische tribune neergezet, maar dan moet je ook het veld soigneren."

Op deze mat viel niet te voetballen

"Het veld was een catastrofe", pikte doelman William Dutoit in. "Ik houd van de wedstrijden tegen Antwerp, vanwege die typische atmosfeer. En aan de manier waarop Antwerp speelt, stoor ik me absoluut niet. Dat is hun spel. Maar op deze mat viel niet te voetballen."

"Ondanks de omstandigheden hielden we achterin goed stand", besloot Canesin. "We kregen bovendien nog twee prima kansen om de wedstrijd nog te winnen. Dit is een prima resultaat voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties