Alexander Scholz laat zich niet uit zijn lood slaan door derde puntenverlies op rij: "Ik voel woede, geen zwakte"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Alexander Scholz laat zich niet uit zijn lood slaan door derde puntenverlies op rij: "Ik voel woede, geen zwakte"
Foto: © photonews

Een nieuwe baalavond voor Club Brugge, dat voor de derde week op rij content moest zijn met een gelijkspel. Ook tegen RC Genk het intussen gekende liedje: vermijdbare tegengoals en enkele grote gemiste kansen. Alexander Scholz verwoordde na afloop de frustratie bij blauw-zwart.

"Het is heel ontgoochelend want het is niet de eerste keer dat we het zo weggeven. Hoe we die goals slikken, soms kan je dat gewoon niet uitleggen. Ze gaan te makkelijk binnen. Het is niet eerste keer dat het gebeurt. We moesten deze match winnen, zo simpel is het."

Genot voor neutrale fans

Wat moet Club doen om weer driepunters te scoren? "We moeten als team werken aan het defensieve aspect en niet zomaar het initiatief weggeven. Ik moet wel toegeven dat Genk heel goed was. Ik kan mij voorstellen dat de neutrale fans het een leuke match vonden. Twee ploegen die wilden voetballen, met veel agressie. Het was ook tactisch interessant voor de mensen die daar op kicken."

Maar uiteindelijk blijft Club wel achter met een povere 6 op 15: "We moesten vandaag altijd die drie punten pakken. Het is voor alle duidelijkheid geen mentaal probleem. Als je een fout maakt waaruit een doelpunt volgt en dat blijft in jouw hoofd spelen dan kan je dat zeggen. Ik voel nu eigenlijk woede binnenin, totaal geen zwakte. Dat is iets dat je kan gebruiken om hard te blijven werken en te blijven pushen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen binnen het team hetzelfde voelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties