Reactie Malinovskyi over Clement en zijn geweldige vrijschopdoelpunt tegen Antwerp

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Malinovskyi over Clement en zijn geweldige vrijschopdoelpunt tegen Antwerp

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet ernaar uit dat Philippe Clement de Genkse motor net op tijd aan de praat heeft gekregen. Sterkhouder Ruslan Malinovskyi is helemaal terug na een mindere periode onder Stuivenberg.

Het was toch even schrikken toen de Oekraïner tegen Antwerp de 1-0 tegen de touwen knalde. Een prachtig vrijschopdoelpunt vanuit een heel moeilijke hoek. Doelman Bolat stond aan de grond genageld.

"Dat was een belangrijke goal voor ons. Ik wist al snel dat ik die bal op doel ging trappen", vertelt Malinovskyi in gesprek met Voetbalkrant. "Guy, onze keeperstrainer, toont altijd info over de bezoekende doelman. Ik wist dus waar hun doelman ging staan bij zulke fase."

Na de ruime 4-0 overwinning heeft Genk zijn PO 1-lot in eigen handen. "We moeten nog 2 finales spelen in de competitie en dan de bekerfinale", lacht Malinovskyi. "Er heerst een heel goede sfeer in onze kleedkamer."

En dus lijkt alles aanwezig om er alsnog een mooi seizoen van te maken. "We boeken week na week vooruitgang. We blijven tijdens de wedstrijden bij het plan van de coach. Hij toont ons waar we aan moeten werken. We moeten onze goed vorm aanhouden en doorgaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties