Niks dan lof voor Timmy Simons alias oudste veldspeler ooit op Belgische velden: "Chapeau, een grote meneer!"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 27 reacties
Niks dan lof voor Timmy Simons alias oudste veldspeler ooit op Belgische velden: "Chapeau, een grote meneer!"
Foto: © Photonews

Timmy Simons mocht afgelopen zondag nog enkele minuutjes invallen tegen Standard en zo pakte hij - eindelijk - dat langverwachte record als oudste veldspeler ooit in onze Belgische competitie. De skipper van blauw-zwart kreeg op de koop toe nog een open doekje van de fans én van Jacky Mathijssen.

41 jaar, 2 maanden en 14 dagen was ouwe rot Simons toen hij afgelopen zondag op Sclessin zijn ploegmakker Jordy Clasie mocht aflossen. En wees gerust, een topprof als Simons wil meer, het naoorlogse record nog scherper zetten. Een superprof in hart en nieren, dat onderschrijft ook ex-coach van Club Brugge, Jacky Mathijssen

"Het gaat mij niet om de invalbeurt an sich, daar doet een coach mee wat hij wil en dat is zijn werk, maar over de manier waarop Simons inkomt. Je krijgt nog drie tot vijf minuten speeltijd en loopt het vervolgens veld op om meteen de ploegmaats rondom jou te roepen en nog te zeggen dat ze hun positie moeten innemen, dat vind ik knap. Chapeau, hij is een grote meneer", klonk het bewonderend bij 'Play Sports'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties