Reactie Vanhaezebrouck en ploegmaats reageren op vlotscorende Teo: "'t Is een rare soort"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Waregem
| 0 reacties
Vanhaezebrouck en ploegmaats reageren op vlotscorende Teo: "'t Is een rare soort"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Iemand die geld had ingezet op de mogelijkheid dat Lukasz Teodorczyk dit seizoen nog vijf goals zou maken in de reguliere competitie? Dan had je al gecasht! Als je gewed had dat hij dat in twee matchen zou doen, dan had je nu een mooie vakantie kunnen plannen.

Teodorczyk maakte er twee tegen Zulte Waregem, waarvan vooral de tweede eentje was waaruit vertrouwen blijkt. "Ik denk dat Teodorczyk een nieuwe wind heeft gevoeld. En niet alleen van voor deze keer", aldus Hein Vanhaezebrouck. "Hij loopt al een paar weken met plezier te trainen en nu komt het er uit. Ik hoop dat hij de lijn kan doortrekken tot het einde van de play-offs nu."

Ook zijn ploegmaats zijn blij dat ze eindelijk iemand hebben die de kansen afmaakt. "Door ons spel van de laatste weken creëren we veel ruimte voor Teodorczyk", vond Gerkens een uitleg. "En daar kan hij van profiteren. Nu zie je toch dat het gewoon een goeie spits is."

Zo zijn spitsen

Dennis Appiah, die hem al een paar assists bezorgde, kent het soort. "Dat zijn spitsen. Ik speelde bij Monaco samen met Ibrahima Touré. Die had voor Nieuwjaar 17 goals gemaakt en daarna maanden niks meer. Nul! En uiteindelijk scoorde hij de twee goals die ons kampioen maakten in tweede klasse in de laatste match. Dat kan je hebben met spitsen, een raar soort."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties