Marc Degryse waarschuwt speler van Club Brugge: "Dat gaat hij toch weer moeten beginnen doen, anders vliegt hij naar de bank"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 12 reacties
Marc Degryse waarschuwt speler van Club Brugge: "Dat gaat hij toch weer moeten beginnen doen, anders vliegt hij naar de bank"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Aan kansen geen gebrek voor Club Brugge tegen KV Kortrijk, maar scoren? Dat bleek alweer een amper paar mouwen. Vooral Wesley Moraes liet weer een wenkende mogelijkheid - haast voor open doel - liggen en de Braziliaanse bonk moet dan ook stilaan uit zijn doppen kijken.

Dat vindt althans Marc Degryse. De voetbalanalist pakte op 'Play Sports' uit met een waarschuwing voor de beresterke targetman van blauw-zwart: "Het is nu vooral Wesley die daar die grote kans miste in de eerste helft. Dat zijn spelers die nood hebben aan een doelpuntje. Als hij blijft spelen, moet hij toch weer een keertje beginnen scoren anders kan hij binnenkort gaan zitten." 

Ook tegen Charleroi en RC Genk liet de nog altijd maar 21-jarige Wesley opgelegde kansen missen en het waren uiteindelijk dure missers gezien het feit dat Club twee keer twee punten liet liggen.

Ivan Leko behoudt voorlopig het vertrouwen in zijn Zuid-Amerikaanse aanvaller, dit seizoen al goed voor zeven competitiegoals, maar met Emmanuel Dennis die weer nadrukkelijk op de deur bonkt en Jelle Vossen die in principe fit geraakt voor de play-offs kan Wesley inderdaad maar beter zijn (open) kansen beginnen afmaken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties