Club spaart (vier) spelers die op kaart van schorsing staan NIET: "Wij hebben alles en iedereen nodig om te winnen op STVV"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Brugge
| 2 reacties
Club spaart (vier) spelers die op kaart van schorsing staan NIET: "Wij hebben alles en iedereen nodig om te winnen op STVV"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge sluit zondag de reguliere competitie af met een verraderlijke trip naar STVV. Ivan Leko beseft dat hij de punten niet cadeau zal krijgen van zijn ex-club en dus heeft hij al zijn beschikbare wapens nodig, ook de spelers die op één gele kaart van een schorsing staan.

"Die gele kaarten kunnen een rol spelen, maar toch proberen wij gewoon altijd een maximale voorbereiding te doen. Wij kiezen het beste elftal want iedereen weet dat STVV dit jaar thuis alle andere topclubs heeft geklopt: Gent, Genk, Standard en Anderlecht. Thuis zijn ze héél sterk en daarom maken wij absoluut geen berekeningen. De beste spelers op dit moment zullen ook spelen. Wij hebben op Stayen eigenlijk alles en iedereen nodig om die wedstrijd te winnen."


Met drie in lappenmand

De jongens in de gevarenzone zijn geen kleine garnalen: Ruud Vormer, Emmanuel Dennis, Alexander Scholz en Abdoulay Diaby. Maar zij zullen dus niet zomaar gespaard worden om een schorsing te vermijden. "Ik hou totaal geen rekening met het feit dat bijvoorbeeld Vormer op één kaart van een schorsing staat", aldus Leko. De Kroatische coach heeft trouwens nog altijd drie spelers in de ziekenboeg zitten: "Poulain, Decarli en Vossen zijn niet fit, voor de rest zijn er geen problemen. We hebben morgen nog een training en daarna maken we de definitieve selectie bekend." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties