Bob Peeters hoopt dat KV Mechelen zich redt, maar: "De stress zal bij hen toch nog groter zijn dan bij Eupen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Bob Peeters hoopt dat KV Mechelen zich redt, maar: "De stress zal bij hen toch nog groter zijn dan bij Eupen"
Foto: © photonews

KV Mechelen of Eupen, morgen weten we zich weet te redden en wie volgend seizoen in 1B uitkomt. Bob Peeters heeft alvast een duidelijke voorkeur, maar denkt dat 'Malinwa' het niet makkelijk zal krijgen.

De huidige trainer van Westerlo en analist voor 'Play Sports' hoopt dat Mechelen het haalt, maar of dat gaat lukken? "Ik hoop op KV, maar of het eerlijk gaat verlopen, kan ik uiteraard niet inschatten." Op de suggestie van presentator Karl Vannieuwkerke dat Eupen misschien makkelijk met 5-0 kan winnen van Moeskroen kaatst Peeters de bal terug: "Goh ja, Mechelen kan ook met 5-0 winnen van Beveren hé." 

Al hebben de Waaslanders ook nog wel wat om voor te spelen: "Ik denk wel dat het fair zal verlopen. Iemand als Thelin wil toch graag topschutter worden en die 'Gouden Stier' pakken dus die zal zeker voluit gaan. Uiteindelijk gaat iedereen spelen om te winnen. Ik durf niet zeggen wie het gaat halen. De stress zal bij beide ploegen immens zijn en bij Mechelen zal het misschien nog wat erger zijn." 

Bob Peeters verduidelijkt zijn standpunt: "Die mensen van Eupen hebben zoiets van: als we zakken dan hebben we nog altijd onze Aspire Academy en doen we gewoon voort zoals we bezig zijn. Bij Mechelen daarentegen komt er een nieuwe tribune, een budget van 17,5 miljoen euro of 11 miljoen, daar ben je toch wel mee bezig. 1A of 1B maakt een groot verschil." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties