Devroe moet verschillende scenario's voorzien om kern af te slanken: "Als die er eind augustus nog zitten? Ja, misschien jongeren verhuren"

Devroe moet verschillende scenario's voorzien om kern af te slanken: "Als die er eind augustus nog zitten? Ja, misschien jongeren verhuren"
Foto: © photonews

't Is een moeilijke evenwichtsoefening bij Anderlecht. De spelers van wie ze dachten dat ze er vrij makkelijk vanaf zouden geraken, zitten er nog steeds. Luc Devroe heeft dus al verschillende scenario's klaar moeten zetten.

Die lange transfermercato begint ook Devroe te storen. "Ik zei het al verschillende keren toen ik nog in de Raad van Bestuur van de Pro League zat", aldus Devroe in Vista. "Velen denken dat ze eind augustus koopjes kunnen doen. Als we vroeger sluiten zullen die koopjes gewoon in de eerste week van augustus zijn. We moeten ook niet voor de grote competities sluiten. Dat denk ik niet. De UEFA moet daar een lijn in trekken."

Maar tot dan zit hij er wel mee. Teodorczyk, Kara, Thelin, Obradovic,... Ze zijn allemaal nog niet weg. "Tja, als ze er eind augustus nog steeds zitten, moeten we er misschien aan denken om een paar jongeren uit te lenen. Dat gaat makkelijker gaan. Maar ze moeten dan wel spelen. Een Teodorczyk kan ons nog wel diensten bewijzen, maar er is een pikorde: Dimata en Santini zijn één en twee. En misschien moeten we echt denken aan oefenmatchen tegen kwaliteitsvolle ploegen in een straal van 200-300 kilometer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties