Het 'nieuwe team' van Marc Coucke is nu helemaal compleet

Hermès Van Damme
| 10 reacties
Het 'nieuwe team' van Marc Coucke is nu helemaal compleet

Is het organigram van het nieuwe Anderlecht af? Voorzitter Marc Coucke heeft nu al zo danig veel oude bekenden van zijn ex-club KV Oostende gehaald dat er bijna niemand meer overblijft en dat is volledig volgens zijn masterplan.

Bij Oostende stelde Marc Coucke zijn team zorgvuldig samen met mensen die experts zijn in hun gebied én die hij zelf goed kon vertrouwen. Nu neemt hij dat mee naar Anderlecht.

Niet alleen het idee, maar letterlijk de mensen die hij zelf samengezet heeft aan de kust. Ten eerste is er natuurlijk zijn rechterhand Luc Devroe. Daarna volgden clubdokter Chris Goossens, videoanalist Rudy Fort en assistent Johan Plancke die Devroe zal bijstaan voor zijn taken als sportief directeur.

Het is duidelijk dat Marc Coucke grote waarde hecht aan persoonlijke relaties. Anderlecht is natuurlijk nog iets heel anders dan Oostende, maar de voorzitter heeft er alle vertrouwen in dat zijn 'team' de klus geklaard krijgt. De paars-witte supporters hebben na zijn eerdere successen alvast redenen genoeg om uit te kijken naar de toekomst van hun favoriete club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties