Neymar klaagt gebrek aan respect aan

Redactie
Neymar klaagt gebrek aan respect aan
Foto: © photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Neymar klaagt gebrek aan respect aan

Brazilië klopte El Salvador met forfaitcijfers, maar toch ging de aandacht niet naar de glansrijke zege. Neymar slikte een gele kaart voor een schwalbe. De aanvaller van PSG was niet opgezet met de beslissing van de ref en had het over een gebrek aan respect.

Sprokkels

Vranjes langer bij Charleroi?

Ognen Vranjes langer bij Charleroi? Het zou zomaar kunnen, want volgens La DH zijn ze bij de Zebra's tevreden over de centrale verdediger. Het loon is wel nog een struikelblok.


Virton maakt zich op voor 1B

Bij Virton maken ze zich sterk dat voetballen in 1B volgend jaar wel degelijk mogelijk zal zijn. Dat lieten ze weten aan HLN.


Vanhoutte speler van het jaar

Bij Cercle Brugge is Charles Vanhoutte verkozen tot speler van het jaar door de supporters. Dat heeft De Vereniging bekend gemaakt. 


Wat met Roger Schmidt?

Roger Schmidt wordt in de Duitse pers genoemd als nieuwe coach van Frankfurt, maar bij PSV gaan ze ervan uit dat hij gewoon bij de Lampenclub blijft.


Kledinglijn De Laet opgericht

"Kzenmuugjong". De woorden van Ritchie De Laet tegen de lijnrechter in Moeskroen - Antwerp heeft een kledinglijn opgeleverd. En veel fans hebben al een shirt gekocht ondertussen.


'Politie Liverpool gaat aanval op bus onderzoeken'

De politie van Liverpool gaat aan de slag met de vernielingen van de bus van Real Madrid rondom de wedstrijd in de Champions League.


'Sarri praat al maand met Tottenham'

Als we de Italiaanse media mogen geloven, dan zijn Tottenham en Sarri al een maand met elkaar aan het spreken. Slecht nieuws op komst voor Mourinho?


'Einde verhaal voor Kluivert'

De geruchten over een nakend afscheid van Patrick Kluivert bij Barcelona klinken steeds luider. Opnieuw maken enkele Spaanse media er gewag van.


Najar naar Nederland?

De onderhandelingen tussen DC United en Andy Najar lopen nog steeds. Er werd nog geen akkoord gevonden en dus zou er volgens Amerikaanse media mogelijk een Nederlands team met hem aan de haal willen gaan. 


AS Saint-Etienne staat te koop

Er wordt verwacht dat Saint-Etienne binnenkort van eigenaar zal veranderen. De huidige eigenaars leggen het lot in handen van een investeringsbank, die de beste eigenaar voor de Franse club zal kiezen.

AS Saint-Etienne, een historische Ligue 1 club, zal in de nabije toekomst van eigenaar veranderen. Bernard Caïazzo en Roland Romeyer, de twee aandeelhouders, hebben in een lange brief, die door het dagblad Le Progrès is gepubliceerd, te kennen gegeven dat zij de club zullen verkopen. Het dossier is toevertrouwd aan een gerenommeerde investeringsbank met als opdracht de beste investeerder te selecteren.


The Pogmentary staat op stapel

Amazon heeft op woensdag laten weten dat het aan het werken is aan een documentairereeks over Paul Pogba. The Pogmentary is de werktitel daarvan. 


Goed nieuws voor Jonathan David

Jonathan David was er opnieuw bij op training bij Lille op woensdag en zou volgende week mogelijk al kunnen meespelen in de kraker tegen Lyon. Dat lijkt vroeger dan verwacht.


Anderlecht komt met leuke actie

Bij Anderlecht kan je 10% korting krijgen bij een abonnement. Dat laten ze weten via hun sociale media op maandag.


Einde seizoen voor PSV-middenvelder

Het seizoen zit erop voor PSV-middenvelder Érick Gutiérrez, die in Mexico zal gaan revalideren van zijn blessure. Dat heeft De Lampenclub zelf bekendgemaakt.


Butez blijft optimistisch

Jean Butez hoorde al eventjes niets meer van de clubleiding en is voorbijgestoken als eerste doelman door De Wolf, maar hij maakt zich (nog) niet druk.


Reviewcommissie roept niemand op

De Reviewcommissie heeft beslist niemand op te roepen uit 1B om voor het Bondsparket te verschijnen deze week. 


Ronaldo nog steeds boos

Cristiano Ronaldo heeft zijn woede nog eens laten blijken, ondanks de zege van Juventus dit weekend. Hij zou daarbij ook op een deur hebben geslaan. 


Lyon - Monaco krijgt voorkeur op PSG

In Frankrijk zijn er op 21 april de kwartfinales van de Franse Beker. Het duel tussen Lyon en Monaco zal dan live worden uitgezonden door de Franse zenders, en dus niet Angers - PSG.


Klasse: Mignolet komt het uitleggen

Na de nederlaag van Club Brugge bij RSC Anderlecht is het Simon Mignolet himself die het komt uitleggen in De Tribune. Klasse! 


Wat met Moukoko?

Bij Borussia Dortmund weten ze volgens de Duitse pers ook niet precies wat ze met Moukoko moeten doen na de politie-inval van afgelopen weekend.


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties