Rechtsachter Buta verbaast zich op training: "Nu zie ik pas hoe goed die twee zijn"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 16 reacties

Aurélio Buta is onder de indruk van Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani bij Antwerp

Rechtsachter Buta verbaast zich op training: "Nu zie ik pas hoe goed die twee zijn"
Foto: © photonews

Laszlo Bölöni kan nu iedereen scherp houden. Op elke positie heeft hij twee evenwaardige spelers. Dat mocht Daniel Opare al ondervinden, want de 21-jarige Aurélio Buta nam zijn plaats al in.

De vorige speeldag, tegen Zulte Waregem, stond de Portugees ineens aan de aftrap in plaats van Opare. "Daar ben ik trots op, want Daniel is toch een gereputeerde speler. We komen heel goed overeen, maar we strijden natuurlijk voor dat ene plaatsje", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Het typeert de weelde die er momenteel is op de Bosuil. "Het is geen toeval dat we net onze beste match achter de rug hebben. Als je onze bank bekijkt, die is zoveel sterker dan vorig seizoen. Nu is het veel makkelijker voor de coach om oplossingen te zoeken."

"Refaelov en ­Mbokani zorgden nog voor een kwaliteitsinjectie. Van Mbokani wist ik bijvoorbeeld wel dat hij topperiodes ­kende bij Anderlecht en Standard, maar nu zie ik ook hoe goed die twee zijn. Met hen erbij mogen we echt wel Play-off 1 ambiëren. We spelen elke week beter, dus dat is een logisch doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties