Goed bewaard geheim: Vormer kon "fan-tas-tisch" contract elders tekenen deze zomer

Goed bewaard geheim: Vormer kon "fan-tas-tisch" contract elders tekenen deze zomer

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruud Vormer is goed op weg om één van de iconen van Club Brugge te worden. De middenvelder lijkt sinds zijn transfer wel voor het leven verbonden met blauw-zwart. Hij weigerde zelfs een voorstel waardoor hij de rest van zijn leven niks meer had hoeven doen.

Vormer kon eind augustus Club verlaten voor een club uit Saoedi-Arabië. "Ik kon een fan-tas-tisch contract voor drie jaar tekenen in Saoedi-Arabië - leven en voetballen in Riyadh. Die club was bereid om een transferprijs te betalen aan Club", vertelt hij nu in HLN

"Zelf kwam ik zeer snel tot een akkoord met die mensen. Brugge weigerde. Toen heb ik heel erg getwijfeld wat ik zou doen. Ik heb lange gesprekken gevoerd met Roos, met haar ouders, met mijn ouders. Roos wilde niet dat ik ging."

Ik ben nog lang niet uitgekeken op Brugge hoor

"Het ene moment zei ik: 'Schat, drie jaar ballen, en we zijn klaar.' Maar even later dacht ik dan weer aan het mooie leventje hier - in een prachtige club waar iedereen mij waardeert, op tweeënhalf uur rijden van mijn ouders, Roos kan blijven werken..."

Maar de voordelen van Club haalden het. "Dagenlang liep ik de dingetjes tegen elkaar af te wegen. Finaal besliste ik om bij Club te blijven. Met veel plezier had ik in juli al een nieuw contract getekend tot 2022 met een optie voor een bijkomend seizoen die ik zelf kan lichten als ik in mijn laatste jaar een welbepaald aantal wedstrijden haal. Ik ben nog lang niet uitgekeken op Brugge, hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties