Bij Antwerp zakte er op Stayen eentje helemaal door het ijs
Redactie
| 48 reacties

Daniel Opare speelde een dramatische match tegen STVV

Bij Antwerp zakte er op Stayen eentje helemaal door het ijs
Foto: © photonews

Waarom koos Laszlo Bölöni zaterdagavond voor Daniel Opare als rechtsback? Aurélio Buta had het de week ervoor tegen Zulte Waregem heel goed gedaan. Is Opare iets defensiever ingesteld voor op verplaatsing? In ieder geval lijkt hij zijn laatste kans verspeeld te hebben.

Het was toch een verrassing dat Buta niet in de ploeg stond. Opare had de voorbije weken al geen beste indruk nagelaten en liet zich ook tegen STVV negatief opmerken met slechte passes en vooral slecht positiespel. 

Bij de 1-0 gaf hij De Norre wel heel veel vrijheid. STVV had al langer beslist om alle aanvallen langs zijn kant te laten lopen. Opare heeft een groot gebrek aan zelfkritiek en dat zou hem eens duur te staan kunnen komen. Zijn 21-jarige Portugese concurrent zou het pleit wel eens kunnen winnen de komende weken.

De Decker reageert

Na afloop van de match reageerde Wim De Decker. "Buta was even gekwetst geweest en we hebben de luxe dat we over een grote kwalitatieve kern beschikken. De plaatsjes zijn heel duur. Het is een voordeel dat we goed kunnen wisselen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties