Hoe een geprikkelde Vreven de pers tóch gelijk gaf

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Hoe een geprikkelde Vreven de pers tóch gelijk gaf
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk was één van de teams die gisteren een eersteklasser kon uitschakelen. De Antwerpenaren deden dat met fris voetbal én een greep terug naar het verleden.

Na wat Vreven in de pers allemaal over zich heen kreeg, reageerde hij gisteren liever niet voor de journalisten van de geschreven pers. Toch gaf hij met zijn opstelling toe aan de grootste kritiek. Vreven zou te weinig flexibiliteit getoond hebben de laatste weken en bleef koppig vasthouden aan een systeem met twee spitsen.

Dat zag er gisterenavond even anders uit. Op het middenveld werd een mannetje extra geposteerd en een uitstekende Noubissi liep alleen in de spits, gesteund door hard werkende flanken als Vanzeir en Brogno. Maes, Messoudi en Van Hyfte zetten de lijnen uit centraal. Het was een duidelijke greep naar wat vorig seizoen werkte voor de Ratten.

Lof van spelers

Die wijziging werd achteraf gelauwerd door de spelers van Beerschot Wilrijk, terwijl Vreven uithaalde naar de pers. De oefenmeester gaf echter op het veld zijn ongelijk van de voorbije weken toe. Benieuwd hoe de Antwerpenaren zaterdag in Westerlo aan de aftrap komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties