Yves Vanderhaeghe op zijn hoede voor trip naar Antwerp: "We gaan de koppen toch nog eens bij elkaar moeten steken"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Yves Vanderhaeghe op zijn hoede voor trip naar Antwerp: "We gaan de koppen toch nog eens bij elkaar moeten steken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In tegenstelling tot Club Brugge en Standard liet AA Gent zich woensdagavond niet verrassen. Nochtans wachtte voor de Buffalo's een lastige bekerverplaatsing naar Virton.

Gent kwam voor in Virton en vervolgens achter, maar trok via het duo Awoniyi - Limbombe de overwinning over de streep. "Het was een echte cupmatch waarin de underdog op een bepaald moment de bovenhand nam van de topploeg", reageerde coach Yves Vanderhaeghe na afloop in Het Nieuwsblad.

"Ik vond dat we goed gestart waren en een mooi doelpunt maakten. Maar dan viel het wat in elkaar. We gaan de koppen toch nog eens bij elkaar moeten steken. Het verschil tussen die periode en het einde van de wedstrijd was te groot."

Gent stond tien minuten voor tijd nog in het krijt, maar bekerde wel voort na een 2-4 zege. "Om een of andere reden moeten we achterstaan om wakker te schieten. Dan zag je wel tempo in ons spel, combinaties en heel wat kansen. Of de druk nu weg is? We hebben gedaan wat we moesten doen, de druk zal nu wel verlegd worden naar zondag tegen Antwerp", beseft Vanderhaeghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties