Reactie Experiment pakt goed uit voor Cercle: "Het werkte, dat is duidelijk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Experiment pakt goed uit voor Cercle: "Het werkte, dat is duidelijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge kon voor het eerst sinds lang nog eens victorie kraaien. In het Jan Breydelstadion haalde het een 2-1 zege binnen tegen Charleroi. Die zege kwam er na een experiment op links.

“Het was geen makkelijke match en we hadden al wat problemen de voorbije weken”, gaf Omar, één van de uitblinkers achteraf aan. “Een overwinning was dus echt broodnodig, aan een gelijkspel dachten we zelfs niet”, ging de linksback verder.

“In de eerste wedstrijden haalden we wel die overwinningen binnen, maar nu bleven we al een hele tijd op onze honger zitten. Zeker voor die internationale week, zou dit blijven hangen. Voor de moral is dit erg belangrijk.”

Experiment

Hij speelde voor het eerst samen met Etienne op de linkerflank, in de vorige wedstrijden wisselden ze elkaar af als linksachter. “De coach had een plannetje. Hij dacht dat we weleens erg complementair zouden kunnen zijn en dat heeft ook gewerkt, vooral in die goeie eerste helft. We konden wat voorzetten afleveren en bijna alles ging over onze flank.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties