Politie valt met grote middelen binnen bij familie Bayat: "Ze hielden zelfs een pistool tegen het hoofd van mevrouw Bayat"
Redactie
| 32 reacties

Jean-Philippe Mayence, de advocaat van Mogi Bayat, hekelt de actie van de politie

Politie valt met grote middelen binnen bij familie Bayat: "Ze hielden zelfs een pistool tegen het hoofd van mevrouw Bayat"
Foto: © photonews

Jean-Philippe Mayence neemt de verdediging van Mogi Bayat op zich. De raadsman beklaagde zich bij La Dernière Heure over het machtsvertoon waarmee de manager deze morgen uit zijn bed gelicht werd.

"De politie viel bij zonsopgang binnen bij mijn cliënt. Alle agenten waren gewapend en droegen een kap", aldus Mayence. "Ze beukten deuren in en zetten zelfs een wapen tegen het hoofd van mevrouw Bayat, allemaal voor de ogen van de kinderen."

"Alsof het om terroristen ging. Ik begrijp dat er vroeg op de dag wordt ingegrepen bij zo’n gevallen. Maar mensen behandelen alsof ze een gevaar zijn voor de openbare veiligheid, was misschien niet nodig."

Mayence kon nog niet praten met Bayat. "Er werd ons verteld dat het verhoor pas voor vanavond of morgen zal zijn. Nu de aanhouding verlengd is van 24 naar 48 uur, is het volgens mij niet de bedoeling dat meneer Bayat niet met zijn advocaat mag praten. Er wordt ons niks verteld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties