Reactie Hoe reageert Francky Dury na 1 op 27 met Essevee? "Sommige coaches vliegen buiten met 0 op 15 ..."

Hoe reageert Francky Dury na 1 op 27 met Essevee? "Sommige coaches vliegen buiten met 0 op 15 ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

1 op 27, wat valt er nog meer te zeggen? Francky Dury wilde op de persconferentie na Zulte Waregem - Moeskroen positief blijven, maar zijn team blijft in de hoeken zitten waar de klappen vallen. "Teveel in het negatieve denken, daar hebben we niks aan ... En binnen vier dagen wacht Standard."

"We spelen een goed eerste halfuur, maar daarna slikken we een tegendoelpunt en gaan we opnieuw aan het twijfelen", aldus Francky Dury. "De balrecuperatie viel helemaal weg en als je in de hoek zit waar de klappen vallen, dan speel je zonder vertrouwen."

Ga mijn ploeg altijd blijven verdedigen

Het bilan oogt zwaar: 1 op 27 en een positie helemaal onderin de stand: "Andere coaches worden ontslagen na een 0 op 15, ik sta hier met 1 op 27. Maar ik hoop nog steeds de oplossing te vinden en zal hier morgen opnieuw als eerste zijn om de analyse te maken en de ploeg klaar te krijgen voor de match binnen enkele dagen."

"Ik ga altijd mijn ploeg blijven verdedigen en ik moet ook mijn verantwoordelijkheid nemen. Na zo'n slechte reeks is dat niet meer dan normaal", is de coach streng voor zichzelf. "We hebben er de voorbije dagen alles aan gedaan om klaar te zijn voor deze wedstrijd, maar we werken met mensen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties