"Zonder die twee blunders van Letica zou het een ander verhaal zijn": wantrouwende Leko moet een knoop doorhakken
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 18 reacties

Ivan Leko moet een knoop doorhakken: Letica of Horvath in doel bij Club Brugge?

"Zonder die twee blunders van Letica zou het een ander verhaal zijn": wantrouwende Leko moet een knoop doorhakken

Ivan Leko wil het niet ontkennen: Club Brugge heeft net zoals vorig seizoen een doelmannenkwestie. Letica of Horvath, wie zal het worden?

In aanloop naar Genk-Club Brugge verwees Leko naar Letica. "Genk is de competitieleider, maar zonder die twee blunders van Letica zou het een ander verhaal zijn" (lees hier meer). Dinsdag was Horvath nog de logische keuze in doel, maar als Letica terug fit is, zal Leko een grote knoop moeten doorhakken.

"Het vertrouwen van onze doelmannen is beter na de clean sheet tegen KVO", begon Leko aan zijn uitleg. "We beschikken over jonge keepers met waarschijnlijk een fantastische toekomst. Om een topdoelman te zijn heb je wel ervaring nodig, maar tegelijkertijd moet je bij een topclub direct presteren."

Of Letica überhaupt inzetbaar is tegen Genk? "Karlo traint weer mee, maar nog niet aan 100%. We hebben deze namiddag nog een laatste training en als hij die volledig kan meedoen, zal hij in de selectie zitten."

Een selectie, oké, maar wie zal tussen de palen staan? "Een vaste waarde, weken of maanden lang met dezelfde doelman... Waarom? De beste zal spelen. De andere krijgt een mooie plaats op de bank en moet op zijn volgende kans wachten", aldus Leko

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties