Clement binnen dit en drie seizoenen als T1 naar Club Brugge? Stijn Stijnen ziet andere JPL-coach blauw-zwart in de nabije toekomst coachen

Redactie
| 32 reacties
Clement binnen dit en drie seizoenen als T1 naar Club Brugge? Stijn Stijnen ziet andere JPL-coach blauw-zwart in de nabije toekomst coachen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement ruilde in de zomer van 2017 Club Brugge in voor Waasland-Beveren. De oefenmeester vond de tijd toen rijp om als hoofdcoach aan de slag te gaan.

Na enkele maanden plukte KRC Genk Clement al weg op de Freethiel. Ook in Limburg levert de oud-verdediger uitstekend werk af. De vraag is of hij de komende jaren terugkeert naar Jan Breydel om er T1 te worden?

"Hij zal er in elk geval snel klaar voor zijn", meent Karl Geraerts, die nog met Clement samenspeelde, in Het Laatste Nieuws. "Clement zit ook goed bij Genk, het is tegenwoordig abnormaal wanneer een trainer langer dan twee seizoenen bij dezelfde club blijft, maar waarom zou Clement niet de Alex Ferguson van Racing Genk kunnen worden?"

Op een schavot

"Er is één ploeg in België die echt op een schavot moet gezet worden en dat is Zulte Waregem", pikt Stijn Stijnen in. "Dat is het prototype van hoe je met je staf moet omgaan in het voetbal."

Over een terugkeer van Clement naar blauw-zwart is Stijnen duidelijk. "Ik denk dat Club Brugge eerder voor Gert Verheyen zal gaan. En dat zal niet zo lang duren", is de oud-doelman overtuigd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties