"Dit is niet ernstig meer": Er moet Francky Dury iets van het hart na vier(!) discutabele fasen in STVV - Zulte Waregem

Redactie vanuit Sint-Truiden
| 98 reacties
"Dit is niet ernstig meer": Er moet Francky Dury iets van het hart na vier(!) discutabele fasen in STVV - Zulte Waregem
Foto: © photonews

Zulte Waregem had dit seizoen al de nodige pech met de arbitrage en het al dan niet tussenkomen van een Video Assistent Referee. Francky Dury was tot op heden vaak sereen gebleven. "Wie laatste staat, moet zwijgen", klonk het meermaals. Maar na STVV - Essevee moest hem toch iets van het hart.

"Dit is niet correct", aldus een boze Dury na de wedstrijd. "Wat hier is gebeurd, is niet meer ernstig. Er zijn vier fases voorgevallen waar ik het moeilijk mee heb."

"Ik wil de fase van de vrije trap van De fauw nog wel eens zien om te weten wat daar in de muur is gebeurd, terwijl Bongonda een strafschop had kunnen krijgen snel in de match."

Mensen die zo'n fouten maken, moeten misschien ook eens gestraft worden

Maar vooral twee fases met Harbaoui in een hoofdrol zaten Dury hoog: "Voor mij is het een terecht doelpunt. Daar is geen discussie over mogelijk, ik snap niet waarom de VAR daar tussenkomt. En zijn tweede gele kaart? Hij speelt daar de bal."

"Twee beslissingen die voor ons heel pijnlijk zijn en ons twee keer een mentale tik gaven. Ik kan dit niet aanvaarden. Mensen die zo in de fout gaan, moeten misschien ook maar eens gestraft worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties