Reactie Lokeren trekt met hernieuwde energie naar Zulte Waregem voor keldertopper: "Winnen voor zoveel mogelijk bezoekende fans"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 2 reacties
Lokeren trekt met hernieuwde energie naar Zulte Waregem voor keldertopper: "Winnen voor zoveel mogelijk bezoekende fans"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heeft Lokeren de ommekeer nu echt ingezet? De Tricolores pakten een knappe 5 op 9 en zijn na de zege van vorig weekend weer verlost van de laatste plaats. Daar staat nu Zulte Waregem... De volgende tegenstander.

"We komen uit een dipje en nu moeten we vooral vooruit kijken en blijven vechten. Het zal nog heel moeilijk worden", beseft Mickaël Tirpan. "Zulte Waregem staat ook op een plaats die ze niet verdienen. Zij hebben enkele spelers die het verschil kunnen maken. Maar het is aan ons om ze onder druk te zetten en hopelijk voor zoveel mogelijk bezoekende supporters weer te kunnen winnen."

We moeten enkel naar onszelf kijken en zorgen dat ons niets te verwijten valt

Kapitein Killian Overmeire doet zijn best om iedereen met de voeten op de grond te houden. "Het seizoen is nog heel lang, dus het heeft niet veel zin om met andere ploegen bezig te zijn. We moeten enkel naar onszelf kijken. Als we zelf progressie maken en punten pakken, kunnen we onszelf niets verwijten."

"In Waregem moeten we de lijn doortrekken en met vertrouwen de interlandbreak ingaan", pikte Marko Miric in. "Zij hebben nu wel verloren en wij gaan erover in de stand, maar we moeten enkel naar onszelf kijken. We’ll do it our way."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties