Ndongala vereeuwigt Bayat in rapnummer: "Mogi is geen terrorist, dan moet hij zo ook niet behandeld worden"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties

Genk-aanvaller en muzieklabeleigenaar Dieumerci Ndongala vereeuwigt Mogi Bayat in onuitgebracht rapnummer

Ndongala vereeuwigt Bayat in rapnummer: "Mogi is geen terrorist, dan moet hij zo ook niet behandeld worden"
Foto: © photonews

U weet het of u weet het niet, maar Dieumerci Ndongala is niet alleen de aanvaller van KRC Genk. Onder de naam 'Ndongalife' runt hij zijn eigen muzieklabel en ergens bestaat zelfs de opname van een onuitgebracht nummer over zijn makelaar Mogi Bayat.

'Spéciale dedicace pour my man Mogi. Si jamais t'as un problème, appelle Mogi', klinkt het op de tonen van 'No Diggity' van Dr. Dre. Geschreven door Ngongala zelf, gezongen door één van zijn artiesten. "Dat klopt, maar dat nummer hebben we nooit uitgebracht", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Mogi vertelt aan iedereen dat ik dat liedje zing, maar dat klopt niet. Ik heb altijd een heel goed contact gehad met Mogi. Ik zie hem meer als vriend dan als makelaar. Hij heeft me altijd gemotiveerd, altijd aangespoord om goed voor mijn familie te zorgen." 

De zaak 'Propere Handen' heeft zijn mening op geen enkele manier veranderd. "Ook al zou hij verkeerde dingen gedaan hebben, ik heb hartzeer als ik hoor dat ze hem voor de ogen van zijn vrouw en kinderen hebben gearresteerd. Mogi is geen terrorist, dan moet hij zo ook niet behandeld worden", vindt Ndongala.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties