Reactie Twee veranderingen van Custovic leiden W-Beveren naar 9 op 9: "Maar zelf verander ik nooit"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Beveren
| 5 reacties
Twee veranderingen van Custovic leiden W-Beveren naar 9 op 9: "Maar zelf verander ik nooit"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren is opgestaan uit de doden. In de eerste seizoenshelft leek niets nog te lukken en nu pakken de Leeuwen plots 9 op 9 tegen Club Brugge, Antwerp en rivaal Lokeren. De architect van die heropleving: Adnan Custovic.

"Dit was een verdiende zege. We hebben gescoord op belangrijke momenten en zelfs toen we op het einde onder druk kwamen, heeft mijn team gedaan wat het moest doen", zei Custovic na afloop.

Wat doet nu het meeste deugd, 9 op 9 of de derbyzege? "Het doet allebei deugd: na zo lang niet gewonnen te hebben nu drie keer op rij en dan nog in de derby. Voor de supporters ben ik enorm blij."

De ommekeer

Het kan bovendien geen toeval zijn dat die winstreeks een gevolg is van de trainerswissel op de Freethiel. Wat is er nu al precies veranderd sinds de intrede van Custovic? 

"De mentaliteit is veranderd en we hebben een goeie organisatie. Je ziet dat iedereen beter zijn plaats vindt in het team en dat moeten we volhouden tot het einde", verklaarde de coach. "Maar zelf verander ik nooit. Dat deed ik niet toen we de eerste twee matchen verloren en ook nu zal ik niet veranderen. Ik geef altijd het maximum en dat wil ik ook van mijn spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties