Obradovic blijft strijdlustig: "Zonder Hein droom ik weer van een toekomst bij Anderlecht"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 11 reacties

Ivan Obradovic hoopt op nieuwe kans bij RSC Anderlecht

Obradovic blijft strijdlustig: "Zonder Hein droom ik weer van een toekomst bij Anderlecht"

Nieuw jaar, nieuwe Ivan Obradovic? Je zou het bijna vergeten, maar de Servische flankverdediger is nog steeds speler van RSC Anderlecht. Na het ontslag van trainer Hein Vanhaezebrouck mag hij zelfs weer hopen op een comeback.

"Na Nieuwjaar hoop ik op een nieuwe kans", bevestigt Ivan Obradovic in Het Nieuwsblad. "Zonder Hein droom ik weer van een toekomst bij Anderlecht en ik hoop dat de nieuwe sportief directeur Frank Arnesen en de toekomstige coach wél in mij geloven. Michael Verschueren sloot een comeback alleszins niet uit. In het voetbal kan alles snel veranderen."

Met alle respect, maar Lokeren had drie stappen achteruit geweest in mijn carrière - Obradovic

Opmerkelijk, want ex-ploeg Partizan Belgrado blijft intussen aan de mouw van Obra trekken. "Ik heb maar zes maanden contract meer bij Anderlecht en Partizan spreekt al met mij sinds september. Daar ben ik hen dankbaar voor, maar nu moeten ze wel even geduld hebben. Eerst zien wat er bij Anderlecht gebeurt."

In de zomer zei hij ook al 'neen' tegen twee clubs die hem een uitweg boden. "Weigeren is een groot woord", verduidelijk Obradovic. "PAOK werd nooit honderd procent concreet en Lokeren… Met alle respect: dat was drie stappen achteruit in mijn carrière. Kijk waar Lokeren nu staat. Ik mag toch zelf beslissen waar mijn toekomst ligt?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties