Timmy Simons wijst insinuaties van de hand: "Maar Martinez mag mij altijd nog eens bellen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Simons verduidelijkt waarom hij niet opteerde voor rol bij staf Rode Duivels

Timmy Simons wijst insinuaties van de hand: "Maar Martinez mag mij altijd nog eens bellen"
Foto: © photonews

Roberto Martinez heeft Timmy Simons nog gekend als speler, maar had hem daarna ook graag als assistent-coach in de technische staf gezien. Simons bedankte de bondscoach vriendelijk. Waarom eigenlijk? Tenslotte is Simons wel assistent van Ivan Leko bij Club Brugge.

Simons was te gast in VISTA! en op Facebook vroegen ook enkele mensen zich af wat er nu juist achter die beslissing van Simons zat. Er werd hem gevraagd of hij de rol van T2 bij de Rode Duivels afwees om ooit hoofdtrainer van Club te kunnen worden.

"Er waren eigenlijk verschillende redenen", legt Simons uit. "Ten eerste was de job als T2 bij de Rode Duivels moeilijk combineerbaar met de rol binnen Club Brugge. Toen ik de vraag kreeg, kriebelde het nog niet genoeg. Ik probeer binnenkort wel aan mijn trainersdiploma's te beginnen, met als doel om ooit trainer te worden."

Misschien een trein die nooit meer voorbij zal komen - Timmy Simons

Kijkt de voormalig international dan niet met spijt terug op het bewuste moment? "Het is misschien een trein die nooit meer voorbij zal komen, maar ik heb nooit spijt van mijn beslissingen. Nu ook niet. Maar Martinez mag mij nog altijd eens bellen", lacht Simons.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties