Sterkhouderstrio Refaelov-Van Damme-Mbokani spreekt over hun aflopend contract, de bal ligt nu in het kamp van Antwerp
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 18 reacties

Wat doet Antwerp met de aflopende contracten van Refaelov, Van Damme en Mbokani?

Sterkhouderstrio Refaelov-Van Damme-Mbokani spreekt over hun aflopend contract, de bal ligt nu in het kamp van Antwerp

De wintermercato dient niet enkel voor versterkingen bij Antwerp. Drie cruciale spelers zitten met een aflopend contract en minstens twee van hen willen wel blijven, maar het is nog maar de vraag wat het plan is van de club.

Lior Refaelov (32)

Refaelov wordt nog gehuurd van Club Brugge, waar hij op het einde van het seizoen einde contract is. "Mijn instinct zegt me om te blijven. Ik heb andere aanbiedingen uit België, maar ik heb bij Antwerp al iets opgebouwd en heb zin om dat verhaal verder te zetten", zegt hij zelf in Het Laatste Nieuws.

Jelle Van Damme (35)

"We hebben het er al eens een beetje lachend over gehad, maar niet officieel", zegt Van Damme. "We voelen mekaar wel aan. Ze weten welke richting ik uit wil. De kans dat ik blijf, is 80 tot 90 procent. Als D'Onofrio me een nieuw contract aanbiedt aan de voorwaarden die ik nu heb, zet ik meteen mijn krabbel.

Dieumerci Mbokani (33)

De enige die nog twijfelt is Mbokani. "Er is al een gesprek geweest, maar ik heb nog geen nieuw voorstel op zak", zegt hij zelf. "Ik ben nog ambitieus en wil niets uitsluiten. Als er straks een zeer interessant bod komt, ga ik dat bekijken, maar ik zit er zeker niets mee in om in België te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties