Wesley (Club Brugge) reageert op storm aan transfergeruchten: "Ik wil de duurste uitgaande transfer in België worden"
Redactie
| 14 reacties

Wesley (Club Brugge) reageert op storm aan transfergeruchten

Wesley (Club Brugge) reageert op storm aan transfergeruchten: "Ik wil de duurste uitgaande transfer in België worden"

Wesley Moraes zal deze winter niet naar China vertrekken. Ten eerste omdat Club Brugge al een bod van 25 miljoen euro vanwege Guangzhou Evergrande resoluut geweigerd heeft, maar ook omdat de Braziliaan dat zelf niet wil. Tussen alle geruchten door doet hij nu zelf zijn zegje.

"Hoeveel? De clubs moeten dat uitmaken. Ik wéét toch niet hoeveel ik waard ben?", begint Wesley in Het Laatste Nieuws. "25 miljoen is al een fantastisch bedrag - ik schrok toen mijn vrienden begonnen over dat bod uit China. Mijn mama ook. 'Da's veel geld', zei ze. Wat moet de moeder van Neymar dan niet zeggen? (in een deuk) 222 miljoen euro!"

Op je 22ste ga je toch niet naar China? - Wesley

"Ach, China... Ik ben nog veel te jong daarvoor. Op je 22ste ga je toch niet naar China?", gaat hij verder. "Ik wil trouwens de duurste uitgaande transfer uit België worden en dat record van 25 miljoen breken." Dat staat momenteel nog op naam van Youri Tielemans, die Anderlecht inruilde voor Monaco.

WK 2022

Bovendien heeft Wesley nog een belangrijke reden om beter in de Europese top te spelen. "Contact met de bondscoach heb ik niet, maar ik mik op het WK in Qatar", verklaart de Braziliaan. "Ik wil hier binnen 3,5 jaar opnieuw zijn - ik ken het nu toch al een beetje. Dan doen we opnieuw een interview. Beloofd. (lachje) Ik moet gewoon zo goed mogelijk spelen bij Club en dan zien we wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties