AA Gent heeft prijs en haalt aanvallende middenvelder weg bij concurrent

AA Gent heeft prijs en haalt aanvallende middenvelder weg bij concurrent
Foto: © photonews

AA Gent heeft zijn nieuwe aanvallende middenvelder beet. Het plukt Roman Bezus - waar ook Antwerp interesse in had - weg bij Sint-Truiden. In ruil wil het Mamadou Sylla, die verhuurd werd aan Zulte Waregem, naar STVV sturen. Essevee spartelt echter (voorlopig) tegen.

AA Gent en STVV kwamen deze namiddag tot een akkoord, weet HLN. De 28-jarige Oekraïner verhuist naar de Ghelamco Arena, al moet hij nog medische testen afleggen. Bezus zelf had al een persoonlijk akkoord bereikt met de Buffalo's. De transferprijs was nog een struikelblok omdat STVV meer vroeg dan bepaald in het contract van Bezus, maar nu werd er toch een gulden middenweg gevonden. 

Gent stuurt immers Mamadou Sylla naar Limburg. De 24-jarige Senegalese spits werd tot voor Nieuwjaar uitgeleend aan Zulte Waregem, maar dat contract werd verbroken volgens de krant. Zulte Waregem spreekt een deal echter voorlopig tegen. 

Essevee is duidelijk dat het nog geen akkoord heeft gegeven voor een overstap van Sylla naar STVV en heeft in principe de aanvaller tot juni onder contract liggen op huurbasis. Mogelijk wil de club zo druk zetten op de Buffalo's - het zoekt nog naar een centrale verdediger en wil graag Timothy Derijck terug overnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties