De zin en onzin van de transfer van Bezus: Gents middenveld overbevolkt

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
De zin en onzin van de transfer van Bezus: Gents middenveld overbevolkt

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Roman Bezus zou zo goed als in kannen en kruiken zijn, maar de aanvallende middenvelder van STVV komt wel een drukbezet contingent middenvelders terecht bij de Buffalo's.

Laten we er even de bank vanzondag tegen Anderlecht bijnemen. Daarop zaten Brecht Dejaegere, Eric Smith en Birger Verstraete. Dejaegere en Verstraete vielen in de loop van de wedstrijd in. Naast de wedstrijdselectie heb je dan nog jongens als Renato Neto (op zoek naar een andere club) en Nicolas Raskin (jong talent). Giorgi Chakvetadze is nog steeds geblesseerd.

Tel daar nog eens de drie die startten bij: Esiti, Odjidja en David, en je komt aan in totaal tien middenvelders wanneer Bezus aankomt in Gent. Akkoord, aanvallende middenvelders zijn van een ander pluimage dan de Verstraetes en Esitis van deze wereld, maar met Dejaegere, Chakvetadze en David lijkt die positie nu ook niet meteen een probleem. Net als begin dit seizoen lijkt Brecht Dejaegere het kind van de rekening te worden, tenzij hij opnieuw een plek op de flank kan opeisen.

De weelde bij Gent op het middenveld

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties