Reactie Bölöni gefrustreerd door VAR: "Als die vlag omhoog gaat, beïnvloedt dat sowieso de spelers"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Antwerpen
| 112 reacties
Bölöni gefrustreerd door VAR: "Als die vlag omhoog gaat, beïnvloedt dat sowieso de spelers"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Je stelt die vraag om me te provoceren hé. Maar goed, ik zal erop antwoorden." Laszlo Bölöni was niet tevreden met de VAR en dat was duidelijk zichtbaar. Het doelpunt van Standard vond de Roemeen maar een vreemde bedoening.

Bölöni was tijdens de wedstrijd al opgewonden, maar werd dat na het laatste fluitsignaal nog wat meer. "Ik denk dat de VAR in het leven is geroepen om het de refs makkelijker te maken en hen te helpen bij hun beslissingen. Maar er zijn nu twee arbitrages en één van de twee zit op 500 km (met lichte overdrijving)", aldus Bölöni.

Maar dat de VAR de beslissing van Wim Smet herriep nadat die eerst de goal van Lestienne had afgekeurd voor buitenspel, op aangeven van zijn assistent. "Je mag zeggen wat je wil, maar als een ref een vlag omhoog steekt, beïnvloedt dat sowieso wat de spelers doen. De ref neemt die beslissing en dan is er een andere die van in zijn fauteuille en met 10-15 beelden voor zich iets anders zegt."

En dan was er nog de fase voor Lamkel Ze rood krijgt. "Als Bolingi in de zestien naar de grond gehaald wordt, zegt hij dan niets", besloot Bölöni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties